Diensten

draadloos netwerkVandaag de dag is elke organisatie afhankelijk van haar bedrijfsnetwerk; het moet u maximale continuïteit, veiligheid en flexibiliteit bieden. En steeds vaker betreft dit bedrijfsnetwerk een draadloos netwerk (een netwerk waarbij de aangesloten apparaten niet via fysieke koperen kabels of glasvezelkabels communiceren, maar via elektromagnetische straling (zoals radiosignalen)). Het aanleggen en onderhouden van een draadloos netwerk is vanwege de vele componenten die er bij komen kijken (en op elkaar moeten aansluiten) het werk van een specialist. Lumiad is deze specialist: ze heeft de kennis in huis waarmee zij een optimaal werkend draadloos netwerk kan garanderen. Of het nu een nieuw netwerk betreft, een bestaand netwerk of een uitbreiding op de functionaliteit van het huidige netwerk; Lumiad heeft altijd de geschikte (meet)middelen èn kennis en ervaring in huis. Zo kan Lumiad u voorzien van het juiste advies en de eventuele implementatie voor u doorvoeren.

Maar waarom zou u voor een draadloos netwerk kiezen? Ten eerste hoeft u geen kabels meer aan te leggen en te onderhouden. Dit scheelt niet alleen een hoop kosten, maar ook een hoop rompslomp. Ten tweede bent u gegarandeerd van toegang tot uw netwerk en internet overal in uw gebouw. En ten derde is het eenvoudig (en vaak relatief snel) aan te leggen.

Een andere mooie mogelijkheid is dat u uw klanten toegang kunt geven tot internet via een gastennetwerk. En dit gastennetwerk hoeft niet in contact te staan met uw eigen netwerk; zo hebben uw bezoekers geen toegang tot uw data. Wel zo veilig.

Draadloos netwerk voor uw organisatie

Bekijk snel een aantal van de mogelijke oplossingen voor uw bedrijfsnetwerk. Bent u op zoek naar iets anders? Aarzel niet en neem vandaag nog contact op. Lumiad ziet elke – bijzondere – vraag als een leuke uitdaging voor een mooie oplossing!

Wilt u ook partner worden van Lumiad?

Wilt u meer informatie?

favicon logo lumiad

Lumiad Nieuwsbrief

Meld u zich hier aan voor de twee maandelijkse nieuwsbrief van Lumiad

U bent succesvol aangemeld!