Netwerk

Draadloos netwerkHet is voor uw organisatie van groot belang dat uw (draadloos) bedrijfsnetwerk te allen tijde optimaal werkt; het moet snel, veilig en betrouwbaar zijn. U wilt op ieder moment, overal op uw locatie, toegang tot uw bedrijfsnetwerk. Lumiad legt niet alleen uw hele Wi-Fi netwerk aan, maar voorziet u ook van advies of denkt met u mee over het aanleggen, implementeren en plannen hiervan.

Meerdere locaties verbinden dankzij Wi-Fi

Daarnaast bent u bij Lumiad aan het juiste adres als u meerdere locaties met elkaar wilt verbinden. Of als u gaat verhuizen en u wenst alvast netwerkdekking in het nieuwe pand. Lumiad zorgt ervoor dat u probleemloos aan de slag kunt; op elke gewenste locatie.

VoiP; bellen via uw bedrijfsnetwerk

Lumiad biedt u de mogelijkheid te bellen via internet (Voice over IP, waarbij spraak wordt getransporteerd via internet of ander IP-netwerk); naast dat dit een kostenbesparing met zich meebrengt, is het ook nog eens snel en betrouwbaar. En kwalitatief beter dan bij traditionele analoge telefonie. Een ander – met name kostenbesparend – voordeel is dat een medewerker die thuis aan het werk is, gewoon via zijn interne telefoonnummer bereikt kan worden. In het verleden was dit enkel mogelijk door het nummer door te schakelen naar het (privé) huisadres en dit brengt kosten met zich mee.

Door dezelfde bandbreedte voor voice- en dataverkeer te gebruiken, hebben bedrijven met meerdere vestigingen met IP-telefonie optimaal de mogelijkheid om gebruik te maken van vaste verbindingen tussen locaties.

Terwijl bij analoge telefonie een telefoonnummer gekoppeld is aan een locatie, is bij VoIP een telefoonnummer gekoppeld aan een VoIP-account. De locatie van het VoIP-account is van ondergeschikt belang; zolang een VoIP-toestel maar verbinding heeft met het internet. U kunt dus binnen uw bedrijf toestellen eenvoudig verplaatsen met behoud van het telefoonnummer.

Wilt u ook partner worden van Lumiad?

Wilt u meer informatie?

favicon logo lumiad

Lumiad Nieuwsbrief

Meld u zich hier aan voor de twee maandelijkse nieuwsbrief van Lumiad

U bent succesvol aangemeld!