Monitoring en Management

Monitoring en managementU heeft een keuze gemaakt voor een ICT omgeving. De implementatie is succesvol afgerond. “Mooi!” zult u denken. Maar hoe blijft uw netwerk stabiel? Hoe speelt u in op veranderingen binnen uw organisatie? De groei van een organisatie vraagt om aanpassingen aan het netwerk; ook die moet mee groeien met de organisatie. Monitoren van uw netwerk, inspelen op veranderingen, pro actief meedenken – en waar gewenst bijsturen. Dit wordt meer en meer een noodzaak.

monitoring en management

Monitoring en management

Met de diverse oplossingen die Lumiad u biedt, kunt u bijvoorbeeld de bewegingen zien van mobiele apparatuur, eventuele verbindingsproblemen en kunt u toegangsrechten beheren. Op deze manier kunt u op eenvoudige wijze gebruikers, rechten en rollen beheren; wie mag met welke apps werken, wie heeft (volledig of beperkte) toegang tot bepaalde gegevens, wie mag er toegang tot uw netwerk, welke sites mogen (binnen bepaalde uren) bezocht worden, etc. Zo houdt u het overzicht en de controle!

Het beheren, onderhouden en beveiligen van uw netwerk terwijl u de kosten beheersbaar moet houden is een vak apart. Een vak dat wij goed beheersen. Met de 24/7 monitoring en management diensten van Lumiad kunnen we uw netwerkomgeving monitoren, standaardiseren en ondersteunen. Resultaat: maximaal rendement uit uw IT investering. En voor een vast bedrag per maand. Zo weet u het hele jaar waar u aan toe bent! Makkelijk toch?

Met VoiP monitoring wordt de kwaliteit geanalyseerd van het VoiP bellen. Er wordt gemeten wat de Mean Opinion Score (MOS) waarde is en hoe data pakketjes afgehandeld worden. Telefoongesprekken met alle relevante statistieken kunnen worden opgeslagen. Ook is VoIPmonitor in staat spraak te coderen en het af te spelen.

Wilt u ook partner worden van Lumiad?

Wilt u meer informatie?

favicon logo lumiad

Lumiad Nieuwsbrief

Meld u zich hier aan voor de twee maandelijkse nieuwsbrief van Lumiad

U bent succesvol aangemeld!