Security

SecuritySecurity is vandaag de dag een hot item; met regelmaat hoort u in het nieuws over cyberaanvallen – en alle gevolgen van dien (zoals bijvoorbeeld het betalen van losgeld). U wilt uw netwerk dus absoluut afsluiten voor derden van buitenaf – vaak met kwade bedoelingen. Want als een kwaadwillende binnen dringt op uw netwerk, kan hij over het algemeen eenvoudig bij uw gegevens. En dat wilt u niet! Daarnaast wilt u zelf ook de controle hebben over wie er op uw netwerk aan de slag gaat. Lumiad helpt u hierbij. Zij zorgt er voor dat buitenstaanders niet kunnen binnen dringen op uw netwerk en daarmee geen gevaar meer vormen voor uw organisatie. Lumiad houdt zich dus onder andere bezig met netwerkbeveiliging, waarbij de aandacht ligt op het treffen van maatregelen om de risico’s ten aanzien van de communicatie via netwerken te bedwingen. Met bijvoorbeeld een firewall is uw netwerk gegarandeerd beschermd. Met snelle effectieve scans op virussen, malware, spyware, web filtering en intrusion prevention is de continuïteit van uw netwerk gewaarborgd. Geen ongeoorloofde toegang van buitenaf, geen aanvallen op het netwerk en geen ongewenst verkeer.

De engineers van Lumiad luisteren graag naar uw wensen en behoeften met betrekking tot veiligheid om vervolgens de gehele implementatie voor u uit te voeren.

Security voor uw bedrijfsdata

Naast diepgaande kennis van verschillende merken firewalls heeft Lumiad ook haar eigen Secure Access Controller. Deze server controleert of een gebruiker over de juiste inloggegevens en rechten beschikt om toegang te krijgen tot uw bedrijfsdata. Met een sterke focus op gebruikersgemak is de Lumiad Secure Access Controller een essentiële toevoeging aan uw serverpark.

Wilt u ook partner worden van Lumiad?

Wilt u meer informatie?

favicon logo lumiad

Lumiad Nieuwsbrief

Meld u zich hier aan voor de twee maandelijkse nieuwsbrief van Lumiad

U bent succesvol aangemeld!