Met trots kan Lumiad mededelen dat zij vanaf heden officieel reseller is van SOTI, leverancier van onder andere Mobile Device Management! Ze is een bewezen product innovator en industrie leider op het gebied van Enterprise Mobility Management (EMM). Meer dan 17.000 klanten in 170 landen vertrouwen op SOTI met betrekking tot hun EMM behoeften.

Goed mobile device management (MDM) is ondenkbaar geworden in moderne organisaties en bedrijven. De software van SOTI maakt door hun simpele interface de uitrol en het beheer van mobiele device gemakkelijk. Door uw mobiele apparaten te beheren met een management tool krijgt u overzicht in de aanwezige apparaten en kunt u deze met een druk op de knop updaten of in het geval van diefstal de gegevens op het apparaat wissen. U bepaalt wat de gebruikers wel en niet mogen met het toestel. Met de software van SOTI kunnen we u controle geven over uw mobiele apparaten.

Overal waar u komt zijn mensen in de weer met hun mobiele apparaten. Het toenemende gebruik van mobiele apparaten in het bedrijfsleven – van smartphones en tablets tot laptops tot het ‘internet der dingen’ – biedt ongelooflijke mogelijkheden voor bedrijven; de mogelijkheden voor werknemers om altijd en overal productief zijn. SOTI helpt uw bedrijf deze potentiĆ«le zakelijke mobiliteit op een gemakkelijke en beheersbare manier te realiseren.

Het maakt niet uit hoe u de software wilt inzetten; lokaal of in de cloud. Het maakt ook niet uit welk apparaat, welk besturingssysteem of welke toepassingen u wilt gebruiken; SOTI levert een flexibele oplossing die voor u werkt.

Bent u benieuwd hoe u de controle krijgt? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Bas Verhoef

favicon logo lumiad

Lumiad Nieuwsbrief

Meld u zich hier aan voor de twee maandelijkse nieuwsbrief van Lumiad

U bent succesvol aangemeld!