Hospitality

NetwerkverbindingEen (externe) vergadering kan vandaag de dag niet meer zonder een goede, veilige netwerkverbinding. Bied uw zakelijke klanten een gratis (draadloos) netwerk en zorg ervoor dat zij optimaal aan de slag kunnen in de vergaderzaal, maar ook daarbuiten. Vergadering of niet, het dagelijkse werk gaat tenslotte gewoon door. Men verwacht tegenwoordig probleemloos en zonder beperkingen te kunnen verbinden, kijken, streamen, werken en downloaden.

Draadloze netwerkverbinding

Dankzij een vakkundig uitgevoerde site survey met hoogwaardige meetmiddelen door de ervaren en getrainde specialisten van Lumiad kunt u rekenen op een betrouwbaar draadloos netwerkverbinding. Er is tenslotte de wens van hotels en congrescentra om de productiviteit en communicatie te verbeteren doordat werknemers, klanten en zakelijke partners de draadloze infrastructuur veilig delen, zelfs vanaf hun mobiele devices. 40 deelnemers tegelijkertijd aan het werk tijdens een vergadering? Inzicht in waar uw gasten zich bevinden? Geen probleem voor Lumiad; zij maakt het voor u mogelijk.

Veilige netwerkverbinding

NetwerkverbindingUw recreatieve gasten gebruiken tegenwoordig een smartphone, tablet en/of laptop tijdens hun verblijf. Ook zij wensen probleemloos en veilig te kunnen internetten, streamen, downloaden of gamen. Ze willen via internet contact houden met het thuisfront, activiteiten in de omgeving opzoeken, op de hoogte blijven van het laatste nieuws en ervaringen delen via social media. Hotelgasten verwachten een goed werkend draadloze internet connectie; voor velen is dit een belangrijk criterium bij de hotelkeuze. Een heel goede manier om uw gasten aan te moedigen vaker terug te komen, is het voorzien in een eersteklas Wi-Fi service.

Vandaag de dag willen veel hotels hun loyaliteit – en de omzet per gast – verhogen, hun locatie aantrekkelijker maken en het gasten nog aangenamer maken door het verstrekken van veilige, eenvoudig te gebruiken high-speed draadloos internet vanaf elke locatie op het terrein. Met een gratis gasten toegang biedt u uw recreatieve gasten een gewaardeerde service (netwerkverbinding), waarbij men geen toegang heeft tot uw eigen netwerk. Zo is uw netwerkverbinding wel zo veilig.

Wilt u ook partner worden van Lumiad?

Wilt u meer informatie?

favicon logo lumiad

Lumiad Nieuwsbrief

Meld u zich hier aan voor de twee maandelijkse nieuwsbrief van Lumiad

U bent succesvol aangemeld!