Toerisme en Evenementen

KeukenhofOntvangt u veel bezoekers, maar heeft u weinig bereik binnen uw huidige Wi-Fi netwerk? Wilt u uw bezoekers overal toegang bieden tot Wi-Fi? Voor bijvoorbeeld het versturen van foto’s via Whats App of Social Media. De meeste mensen kunnen bijna niet meer zonder Facebook of Twitter. En hoe leuk is het voor u als zij hun aanwezigheid delen via social media? Zeker als dit een positieve ervaring betreft. Maar ook het opzoeken van informatie kan voor bezoekers heel praktisch zijn. Lumiad kan u hierin adviseren. Uiteraard kan zij dit advies aansluitend ook implementeren; hiervoor heeft zij de benodigde expertise en ervaring in huis.

Ook voor uw medewerkers kan een uitgebreide, draadloze netwerkverbinding van groot belang zijn. Bijvoorbeeld als u uw bezoekers – via een tablet – een enquête wilt afnemen. Of als u ter plekke uw gasten wilt voorzien van informatie. Hoe fijn is het dan dat u overal op uw locatie eenvoudig online kunt.

Iedere bezoeker toegang tot het netwerk

netwerkHet gebruik van smartphones is de laatste jaren flink toegenomen en hiermee ook het gebruik van mobiel internet. U wilt te allen tijde voorkomen dat het mobiele netwerk overbelast raakt. Organiseert u een binnen of buiten evenement op een externe locatie? Lumiad zorgt ervoor dat u een – tijdelijke, draadloze – netwerkverbinding tot uw beschikking heeft. Maar ook als u een event organiseert op uw eigen locatie zorgt zij er voor dat uw netwerk tijdelijk wordt uitgebreid. Zo biedt u alle bezoekers toegang tot Wi-Fi. Het maakt voor Lumiad niet uit welk merk netwerk u op dit moment heeft; haar netwerkspecialisten hebben kennis van en ervaring met alle professionele merken in de markt.

Wilt u ook partner worden van Lumiad?

Wilt u meer informatie?

favicon logo lumiad

Lumiad Nieuwsbrief

Meld u zich hier aan voor de twee maandelijkse nieuwsbrief van Lumiad

U bent succesvol aangemeld!