Over Lumiad

Over Lumiad

Lumiad is opgericht in 1999 door Wim Bos als een eenmanszaak in Wi-Fi consultancy. Tussen 2000 en 2002 werkte Wim als interim manager voor bedrijven als Global crossing, Lucent Technologies en Agere Systems. In 2002 is Lumiad gestart met het zelf ontwikkelen van projecten en producten.

Wi-Fi consultancy

Inmiddels met een team van 14 personen, voorziet men niet alleen in Wi-Fi consultancy, maar ook in installatie, configuratie en onderhoud van draadloze netwerken. Daarnaast ontwikkelen ze zelfs draadloze producten en software (koppelingen). Het zelf ontwikkelen en implementeren van producten brengt vraag naar kennis van nieuwe technologieën teweeg. De organisatie traint haar werknemers constant. Om een zo breed mogelijke doelgroep te bereiken, hebben de netwerkspecialisten kennis van de producten van verschillende merken. Ze beperkt zich niet tot het verkopen van één merk en blijft nieuwe technieken onderzoeken. Vooruitlopen in netwerktechnologie is een hoge prioriteit. Dit verklaart het succes van deze Wi-Fi specialist.

Lumiad is een vooraanstaande speler in de markt van draadloze netwerk technologie. Door het leveren van hoogstaande diensten en kwaliteitsproducten onderscheidt ze zich van de concurrentie.

Door haar specialistische expertise, ervaring en meedenkend vermogen is ze op vele fronten inzetbaar. Draadloze netwerken, Voice over IP, locatiebepaling (RTLS), point to point verbindingen, site survey, monitoring en security. De organisatie biedt totaaloplossingen voor alle organisaties in alle branches. Van een vliegveld tot flexibel kantoor of van een winkel tot een productielocatie. De continuïteit van uw Wi-Fi netwerk is onze missie!

Goed geregeld

Lumiad staat garant voor een hoogwaardige dienstverlening. Wilt u weten wat zij voor u kan betekenen? Neem dan vandaag nog contact op. Dan kunt u morgen al profiteren van het voordeel!

Blog Posts

Meer weten over ons en onze projecten?

Lijkt het u wat om met ons samen te werken, stuur ons uw gegevens en wij nemen contact met u op!

favicon logo lumiad

Lumiad Nieuwsbrief

Meld u zich hier aan voor de twee maandelijkse nieuwsbrief van Lumiad

U bent succesvol aangemeld!