Van 10 t/m 13 november 2015 vindt in de Jaarbeurs Utrecht de ICT & Logistiek beurs plaats.

ICT & Logistiek 2015 zorgt voor een actueel overzicht van toepassingen en diensten voor de complete supply chain. Ruim 100 exposanten en tal van experts zorgen in deze 4 dagen voor inspiratie, innovatie en kennisoverdracht.
Bij ICT & Logistiek vindt u dé oplossingen die nodig zijn om uw logistieke processen efficiënt in te richten en effectief uit te voeren.

Lumiad is op deze beurs te vinden samen met SATO op stand 08.B035.

Zorgeloos en veilig draadloos werken. Dat kan met de WLAN en Wi-Fi oplossingen van Lumiad.

Lumiad komt voort uit de wireless divisie van Lucent Technologies en is expert op het gebied van draadloze netwerkoplossingen.

Met een snel groeiend team, voorziet Lumiad niet alleen in Wi-Fi consultancy, maar ook in installatie, configuratie en onderhoud van draadloze netwerken. Lumiad is een vooraanstaande speler in de markt van draadloze netwerk technologie. Door het leveren van hoogstaande diensten en kwaliteitsproducten onderscheidt Lumiad zich van de concurrentie.

SATO Europe GmbH Benelux is een Sales, Service en Support gerichte organisatie welke complete AIDC (Automatische Identificatie- Datacollectie) oplossingen biedt aan alle mogelijke branches/sectoren in de Benelux.

Met behulp van innovatieve Auto-ID systemen helpen wij opdrachtgevers met de foutloze en versnelde verwerking van informatiestromen.

Informatie of opdrachten worden direct vastgelegd op de plekken waar het werk gebeurd. Dat resulteert in een verbetering van de bedrijfsprocessen en aanzienlijke kostenbesparingen. En dat alles met een gemiddelde terugverdientijd (ROI) van 9 tot 18 maanden.

Albert Honderdos is op de stand aanwezig om u meer te vertellen over de mogelijkheden van draadloze netwerken en de toepassingen daarvan.

 

Meer weten?
Registreer voor gratis toegang
Plattegrond
Thema: Smart Logistics
Data & openingstijden

Koen van Rossum

favicon logo lumiad

Lumiad Nieuwsbrief

Meld u zich hier aan voor de twee maandelijkse nieuwsbrief van Lumiad

U bent succesvol aangemeld!