Industrie

Betrouwbare netwerkfunctionaliteit in industriële omgevingen

Contact

Industrie

Betrouwbare netwerkfunctionaliteit in industriële omgevingen

Van magazijn tot booreiland

Verschillende industriële omgevingen stellen verschillende eisen aan een draadloos netwerk. Standaardoplossingen bieden veelal niet de vereiste flexibiliteit, functionaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid voor de vaak complexe situatie. Lumiad levert draadloze netwerkoplossingen in élke omgeving, zelfs in de meest uitdagende.

N

Altijd en overal verbinding

N

Continuïteit in kritische omgevingen

N

24/7 helpdesk

Maatwerk

Bij Lumiad denken we niet in standaardoplossingen
We leveren altijd maatwerk, afgestemd op de specifieke vereisten van de betreffende situatie. Zodoende leggen we in bijna elke denkbare omgeving een solide basis met een betrouwbaar en veilig draadloos netwerk. Zelfs in omgevingen zonder internetverbinding. Daarvoor werken we onafhankelijk samen met leveranciers van de meest geschikte soft- en hardware voor de specifieke situatie. We ontwerpen, implementeren én beheren het netwerk, zodat het altijd optimaal presteert. Lumiad staat voor een draadloos netwerk waarop organisaties en hun medewerkers kunnen bouwen en vertrouwen. Overal en altijd. 

Extra toepassingen

Met een degelijk draadloos netwerk als solide basis kunnen we indien gewenst vervolgens voortbouwen met tal van innovatieve toepassingen: zoals real time location systems (RTLS) die de bedrijfskritische processen optimaal ondersteunen en het leven van medewerkers gemakkelijker, veiliger en aangenamer maken.

Onze netwerkoplossingen voor warehousing & industrie

=

Site Surveys

=

Ontwerp

=

Implementatie

=

Beheer

=

private lte

=

Wi-Fi as a service (WaaS)

=

Proactieve monitoring

=

24/7 helpdesk

=

Slimme toepassingen voor meer productiviteit en veiligheid

Meer industriële projecten

Lumiad is thuis in industrie en warehousing. Een greep uit onze gerealiseerde projecten:

Al onze diensten

Weten wat Lumiad allemaal in huis heeft om overal en altijd het perfecte draadloze netwerk te bieden? Bekijk dan al onze diensten.

Onze partners

Om overal en altijd de beste oplossing te bewerkstelligen, werken we samen met de meeste bekende aanbieders van hard- en software. Dat betekent optimale integratie en flexibiliteit voor elke situatie.

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen over onze producten en diensten? Neem gerust contact met ons op via onderstaande gegevens.

Volg ons op LinkedIn