Innovatieve Projecten

De wereld van de technologie ontwikkelt razendsnel, dus wij ontwikkelen sneller.

Wij ontwikkelen samen verder

Innoveren zit in ons bloed. Hiermee maken wij het verschil voor onze klanten. Wij halen het maximale uit bestaande technologische ontwikkelingen en we volgen nieuwe ontwikkelingen op de voet. Onze vindingrijke experts weten welke digitale oplossingen van toegevoegde waarde zijn voor jouw organisatie. Uw werkelijke ICT-behoefte nemen wij altijd als uitgangspunt om met succes te kunnen innoveren. Zo voorkomen wij onnodige investeringen, die beter in nieuwe innovaties voor uw organisatie ingezet kunnen worden om de impact te verhogen! 

Onze Ontwikkelingen

Door de jaren heen zagen wij steeds vaker dat organisaties problemen hadden met processen waar wij innovatieve oplossingen voor zagen. Daarom zijn wij begonnen met het hef in eigen handen nemen en werken wij zelf aan innovatieve projecten. Zo geven wij stagiaires de kans om met eigen initiatief en vrijheid aan de slag te gaan en krijgen zij hier specialistische hulp bij. Wij geloven namelijk dat zij de toekomst zijn en doen er alles aan hun innovaties in werking te zetten en zo de processen van organisaties te verbeteren. 

Infuuspomp Dashboard

Na gesprekken met klanten kwamen we erachter dat zorgmedewerkers veel tijd besteden aan het zoeken naar infuuspompen en het tijdig bijvullen ervan. Daarom zijn we aan de slag gegaan met de ontwikkeling van een dashboard. Het dashboard voor infuuspompen is zo waardevol doordat in een oogopslag alle informatie van verschillende infuuspompen wordt weergegeven. Deze is helemaal aan te passen naar uw wens, zodat alleen de informatie die u wil zien getoond wordt. U kunt het op deze manier zo technisch maken als u zelf wil. Het maakt niet uit welk merk infuuspomp u gebruikt, want dit dashboard werkt voor verschillende merken.

Voorraadbeheer Medicijnen

Door middel van een door ons ontwikkelde weegschaal wordt de medicijn voorraad op een slimme manier bijgehouden. Denk hierbij aan infuusspuiten, pillen en andere kleine voorwerpen en medicijnen. De weegschaal weegt als het ware de medicijnen en op die manier wordt de hoeveelheid bijgehouden. De hoeveelheid wordt vervolgens weergegeven op een E-inkt scherm. Dit wordt automatisch bijgehouden en daarbij kunt u ervoor kiezen om een melding te ontvangen dreigt de voorraad op te raken. De volgende keuze die u dan kan maken is of zelf nog een keer dubbelchecken of automatisch bestellen 

USB Gateway

Door de groeiende hoeveelheid innovaties en technologieën wordt de belasting van netwerken zwaarder. De hoeveelheid applicaties en apparatuur op één netwerk groeit. Het belang van een goede basis die meerdere technologieën laat samenwerken is dan ook groter dan ooit. Daarom ontwikkelen wij USB gateways die ervoor zorgen dat er diverse applicaties op één netwerk aangesloten kunnen worden. Op deze manier kunnen al uw technieken feilloos samenwerken en geïmplementeerd worden.