Een van onze grootste leverancier van zakelijke netwerkoplossingen, LANCOM Systems, heeft haar assortiment van switches uitgebreid. Als eerste van een nieuwe serie switches binnen de Unmanaged Gigabit switches is de LANCOM GS-1326 op de markt geïntroduceerd.

Voor netwerken van bedrijven waar geen centraal beheer van switches nodig is, is deze krachtige layer 2 websmart switch zeer goed inzetbaar. De switch is voorzien van 24 Gigabit Ethernet-poorten en twee combinatiepoorten (Ethernet/glasvezel). Daarnaast biedt het een scala aan beveiligingsfuncties. Via een – gebruiksvriendelijke – web-interface kan men de nieuwe switch bedienen. Daarnaast heeft het de mogelijkheid om 26 apparaten met het netwerk te verbinden.

Van de 26 Gigabit Ethernet-poorten waarvan de LANCOM GS-1326 is voorzien, zijn er twee optioneel inzetbaar als combinatiepoorten voor twisted pair- of glasvezelkabels. De switch is een ideale oplossing voor zakelijke netwerkoplossingen (kantoren en andere bedrijfslocaties) dankzij het feit dat het ontwerp vrij is van een ventilator.

De krachtige en veelzijdige switch is zeer geschikt voor kleine en middelgrote bedrijven. Het biedt een veelheid aan beveiligings- en beheerfuncties: verbindingsaggregatie, 802.1X, (authenticatie via de poort of het Mac-adres en authenticatie van enkele of meerdere hosts), Quality of Service (QoS) en VLAN-tagging conform IEEE 802.1q. Met de inzet van de diverse QoS-functies wordt het inkomende en uitgaande dataverkeer op prioriteit ingedeeld. De LANCOM GS-1326 is een toekomstbestendige oplossing. Dankzij de dual stack-implementatie kan de nieuwe switch worden ingezet in IPv4-netwerken, IPv6-netwerken of gemengde netwerken.

Heeft u vragen over de producten van LANCOM? Neem gerust contact met ons op.

Bas Verhoef

favicon logo lumiad

Lumiad Nieuwsbrief

Meld u zich hier aan voor de twee maandelijkse nieuwsbrief van Lumiad

U bent succesvol aangemeld!