Netwerk Beheer

Wij focussen ons op uw netwerk, zodat u zich volledig kunt richten op de werkzaamheden binnen uw organisatie.

Wij blijven graag met u verbonden

Wilt u uw eigen dag tot dag beheer doen met uw IT-afdeling maar wel assistentie bij moeilijke vragen? Of wilt u complete ontzorging? Het kan allemaal!

Ons doel is dat u constant gebruik kunt maken van een probleemloos draaiend netwerk die verschillende applicaties tegelijk aankan. Deze service leveren we niet alleen binnen kantoortijden. Wij zijn 24/7 beschikbaar om service te leveren, problemen te voorkomen en uit de weg te helpen.  

Door onze jarenlange ervaring hebben wij een groot expertise in netwerken in de zorg. Lees hier meer over de mogelijkheden die wij bieden.

Netwerken voor de Zorg

Wij beloven u transparante service

Met onze service communiceren wij altijd transparant. Zo ontvangt u eerlijke netwerk rapportages, overzichten van uw apparatuur en duidelijke communicatie met onze engineers. Hierdoor bent u altijd op de hoogte van onze keuzes en waarom wij deze maken. Zo snapt u precies wat er in uw organisatie speelt. 

Met onze service kunt u zich focussen op wat echt belangrijk is: uw organisatie

Wij begrijpen dat een betrouwbaar netwerk essentieel is voor uw bedrijfsvoering. Daarom bieden wij een 24/7 support en netwerkbeheerservice die niet alleen reactief, maar vooral proactief werkt.

Onze toegewijde experts houden uw netwerk en applicaties continu in de gaten. Met deze proactieve support zijn we altijd een stap voor: voorkomen is beter dan genezen.

Lumiad bollen transparant

Wilt u volledige ontzorging?

Lees hier meer over onze NaaS/WaaS methode.

Wat kunt u verwachten van ons netwerkbeheer?

people sitting on chair in front of computer monitor

Wat onze klanten zeggen

Een betrouwbaar Wi-Fi netwerk is onmisbaar in de ouderenzorg. Sinds 2021 verzorgt Lumiad binnen Viattence op 10 locaties een optimaal functionerend Wi-Fi netwerk door de levering en het beheer van switches en access points. Dit alles is geïntegreerd in een Wi-Fi as a Service oplossing. We zijn uitermate tevreden over de service van Lumiad, die zich onderscheidt door deskundig advies en korte lijntjes.