Onderwijs

Betrouwbare netwerkfunctionaliteit in het onderwijs

Contact

Onderwijs

Betrouwbare netwerkfunctionaliteit in het onderwijs

Van basisschool tot universiteit

Verschillende onderwijsomgevingen stellen verschillende eisen aan een draadloos netwerk. Dan bieden standaardoplossingen veelal niet de vereiste flexibiliteit, functionaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid voor de specifieke, vaak complexe omgeving. Bij Lumiad hebben we alle kennis en kunde in huis voor een betrouwbaar, snel en stabiel netwerk dat feilloos presteert. Ook tijdens extreme piekbelastingen in onderwijsomgevingen en altijd gecombineerd met de allerbeste beveiliging.

N

Altijd en overal verbinding

N

Continuïteit in kritische omgevingen

N

24/7 helpdesk

Maatwerk

Bij Lumiad denken we niet in standaardoplossingen
We leveren altijd maatwerk, afgestemd op de specifieke vereisten van de betreffende situatie. Zodoende leggen we in elke denkbare onderwijsomgeving een solide basis met een betrouwbaar en veilig draadloos netwerk. Daarvoor werken we onafhankelijk samen met leveranciers van de meest geschikte soft- en hardware voor elke specifieke situatie. We ontwerpen, implementeren én beheren het netwerk, zodat het altijd optimaal presteert. Lumiad staat voor een netwerk waarop onderwijsorganisaties, medewerkers en studenten kunnen bouwen.

Meer onderwijsprojecten

Lumiad is thuis in het onderwijs. Een greep uit onze gerealiseerde zorgprojecten:

Al onze diensten

Weten wat Lumiad allemaal in huis heeft om overal en altijd het perfecte draadloze netwerk te bieden? Bekijk dan al onze diensten.

Onze partners

Om overal en altijd de beste oplossing te bewerkstelligen, werken we samen met de meeste bekende aanbieders van hard- en software. Dat betekent optimale integratie en flexibiliteit voor elke situatie.

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen over onze producten en diensten? Neem gerust contact met ons op via onderstaande gegevens.

Volg ons op LinkedIn