Industrie

locatiebepalingZet locatiebepaling in binnen uw bedrijf en wees te allen tijde op de hoogte van waar uw logistieke middelen zich bevinden en welke routes zij volgen. Met deze informatie kunt u uw locatie beter indelen en efficiënter werken; dit levert u een aanzienlijke kostenbesparing op. Als transportbedrijf kunt u uw goederen volgen, wat kan zorgen voor een beter overzicht voor de managers. Dit zorgt vervolgens voor betere bedrijfsprocessen. Deze verbeterde bedrijfsprocessen kunnen op hun beurt weer bijdragen aan het beter presteren van uw bedrijf in zijn geheel. U kunt het onderhoud automatiseren met niet alleen real-time inzicht in de locatie, maar ook met inzicht in de status van de apparatuur. Zo heeft u direct inzichtelijk welke apparatuur aan onderhoud toe is.

Locatiebepaling

Heeft uw organisatie verschillende locaties binnen een groot terrein waar een medewerker vaak alleen risicovol werk verricht? Met locatiebepaling – gecombineerd met alarmering – weet u altijd waar de medewerker zich bevindt en kunt u bij (automatische) alarmering de medewerker zo snel mogelijk en gericht van hulp voorzien. De werknemer kan in een noodsituatie assistentie vragen of een alarmeringsbericht (“alert”) versturen. Beiden zijn voorzien van waardevolle locatiegegevens. Alerts worden verstuurd naar een locatie/persoon, afgestemd op uw voorkeur of situatie. Het alarmeringsbericht kan worden verstuurd naar elk device dat is voorzien van Wi-Fi. Uw werknemer activeert het alarm door middel van een eenvoudige pull-down-schakelaar.

Uw draadloos netwerk storingsvrij

locatiebepalingDe afhankelijkheid van (draadloze) netwerken worden steeds groter. Dit betekent dat u zich geen storingen kunt veroorloven; u zit er niet op te wachten dat bijvoorbeeld uw magazijn stil komt te liggen. Dat kost u over het algemeen veel tijd en geld! Lumiad spoort (eventuele) storingsbronnen op en biedt een passende oplossing om uw netwerk te stabiliseren. Zo kunt u volledig op uw netwerk vertrouwen.

Wilt u ook partner worden van Lumiad?

Wilt u meer informatie?

favicon logo lumiad

Lumiad Nieuwsbrief

Meld u zich hier aan voor de twee maandelijkse nieuwsbrief van Lumiad

U bent succesvol aangemeld!