Zorg

Betrouwbare netwerkfunctionaliteit in zorgomgevingen

Contact

Zorg

Betrouwbare netwerkfunctionaliteit in zorgomgevingen

Van verzorgingshuis

tot intensive care

Verschillende zorgomgevingen stellen verschillende eisen aan een draadloos netwerk. Dan bieden standaardoplossingen veelal niet de vereiste flexibiliteit, functionaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid voor de specifieke, vaak complexe situatie.

N

Altijd en overal verbinding

N

Continuïteit in kritische omgevingen

N

24/7 helpdesk

Maatwerk

Bij Lumiad denken we niet in standaardoplossingen
We leveren altijd maatwerk, afgestemd op de specifieke vereisten van de betreffende situatie. Zodoende leggen we in bijna elke denkbare zorgomgeving een solide basis met een betrouwbaar en veilig draadloos netwerk. Daarvoor werken we onafhankelijk samen met leveranciers van de meest geschikte soft- en hardware voor elke specifieke situatie. We ontwerpen, implementeren én beheren het netwerk, zodat het altijd optimaal presteert. Lumiad staat voor een draadloos netwerk waarop organisaties en hun medewerkers kunnen bouwen en vertrouwen. Overal en altijd. 

Extra toepassingen

Met een degelijk draadloos netwerk als solide basis kunnen we indien gewenst vervolgens voortbouwen met tal van innovatieve zorgtoepassingen: slimme domotica en real time location systems (RTLS) die het leven van cliënten, patiënten en medewerkers vergemakkelijken en veraangenamen.

Onze netwerkdiensten voor de zorg

=

Site Surveys

=

Ontwerp

=

Implementatie

=

Beheer

=

Wi-Fi as a service (WaaS)

=

Proactieve monitoring

=

24/7 helpdesk

=

Innovatieve zorgtoepassingen

Meer Zorgprojecten

Lumiad is thuis in de zorg. Een greep uit onze gerealiseerde zorgprojecten:

Al onze diensten

Weten wat Lumiad allemaal in huis heeft om overal en altijd het perfecte draadloze netwerk te bieden? Bekijk dan al onze diensten.

Onze partners

Om overal en altijd de beste oplossing te bewerkstelligen, werken we samen met de meeste bekende aanbieders van hard- en software. Dat betekent optimale integratie en flexibiliteit voor elke situatie.

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen over onze producten en diensten? Neem gerust contact met ons op via onderstaande gegevens.

Volg ons op LinkedIn