De Wireless ePaper, de bewegwijzering van de toekomst

De Wireless ePaper van Lancom, de nieuwste manier om digitale naambordjes, bewegwijzering, welkomstteksten of berichten te communiceren. Alles centraal gestuurd vanuit de ePaper management software, die in uw bestaande ERP- of kalender systeem kan worden geïntrigeerd. 

De gezondheidszorg, detail handel, en hospitality zijn slechts enkele voorbeelden van industrieën die grote voordelen kunnen ondervinden van de ontwikkeling in de display technologie, beter bekent als de Wireless ePaper. Er zijn meerde applicaties mogelijk zoals prijsaanduiding, beursinformatie of de beschikbaarheid van bijvoorbeeld een conference room. De kracht van de ePaper displays ligt in het feit dat ze draadloos verbonden zijn, zodat honderden displays tegelijkertijd kunnen worden aangepast, allen met een unieke boodschap. En dit allemaal vanaf een enkele PC of ander device via de ePaper management software. Uw huidige kalander van bijvoorbeeld Microsoft Exchange, Domino, Google Calendar of iCalendar kan makkelijk worden geïntrigeerd.

LANCOM Wireless ePaper Displays geven een trillingsvrij beeld vanuit iedere kijkhoek. Dit zorgt ervoor dat de boodschap, bij daglicht, altijd perfect leesbaar is. Daarnaast gebruikt de draadloze ePaper technologie weinig energie. Dit komt omdat er alleen energie wordt verbruikt wanneer een display gewijzigd wordt. Dit zorgt ervoor dat de batterij van de ePaper maar liefst vijf tot zeven jaar mee gaat.

De displays zijn verkrijgbaar in drie standaard maten, de kleinste zo groot als een prijskaartje en de grootste als een kleine tablet. Omdat ze draadloos werken en de batterij jaren meegaat kan de ePaper overal geplaatst worden, vast of tijdelijk.

De displays zijn gemakkelijk te integreren in een bestaand draadloos netwerk van Lancom. Door gebruik te maken van de 2.4 GHz en te communiceren met de intelligente Lancom acces points zijn er geen apparaten die storingen van de ePaper ondervinden.

{

The sheer versatility and easy central control of wireless ePaper display are driving its adoption, as well as significant cost-saving benefits over the alternatives for many organisations.

Jan BuisBusiness development director, LANCOM

Beschikbaarheid ruimtes

De mogelijkheden van de ePaper Displays zijn eindeloos. In elke organisatie groot of klein in elke sector kunnen de displays van pas komen. Op het hoofdkantoor van LANCOM worde de displays bijvoorbeeld gebruikt als gasten badges. Bij Lumiad op het kantoor hebben we de bordjes bij onze vergaderzalen hangen die gekoppeld zijn aan onze agenda’s zodat we in een oogopslag de beschikbaarheid van de ruimtes kunnen zien.

De displays – LANCOM Wireless ePaper Displays

Alle voordelen op een rij:

 

  • Comfortabele, draadloze updates
  • Beschikbaar in drie formaten: 7.4″, 4.4″ en 2.7″
  • Leesbaar bij daglicht en volledig grafisch-compatibele
  • Levensduur batterij van 5 – 7 jaar als gevolg van extreem laag stroomverbruik
  • Comfortabele display beheer
  • Centraal beheer van LANCOM Wireless ePaper infrastructuren
  • Interface (API) voor verbinding met externe kalender, management- en ERP-systemen
  • Comfortabele image upload
  • Toezicht op online / offline status, batterij niveau, kwaliteit van het signaal en de laatste taken

Wireless epaper

(Hiernaast een afbeelding van de Wireless ePaper in actie.)

Bent u nieuwsgierig geworden naar de Wireless ePaper displays van Lancom? Neem dan contact op met Lumiad voor een demonstratie.

Laat een bericht achter