Operationele Technologie

Met operationele technologie streven we samen naar opbrengsten, kwaliteit en efficiëntie binnen uw organisatie.

Naast dat we specialist zijn op het gebied van IT (infrastructuur, beveiliging en beheer), houden wij ons ook bezig met operationele technologie (OT). Dit gaat hand in hand. IT is nodig om de OT te beveiligen en de efficiëntie te verhogen. Daarbij is elke OT-machine verbonden aan een IT-netwerk. Wij kunnen deze integratie voor u verzorgen en onderhouden.

Waarom operationele technologie?

Elke organisatie heeft tegenwoordig te maken met operationele technologie.  Operationele Technologie richt zich op het bewaken en beheren van de uw industriële machines en processen door middel van informatie technologie. Met operationele technologie worden machines ingezet om automatisering binnen uw organisatie mogelijk te maken. Wij begrijpen uw wens om deze nieuwste technologieën in te zetten en passen uw netwerk daar op aan. Zo streven wij naar opbrengsten, kwaliteit en efficiëntie.  U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld de volgende technologieën.

gray 3D printer

CNC systemen

white digital device at 22 5

CO2 Metingen

Building Management System

Gebouwbeheer Systemen

OT lichten

Verlichtingsregeling

De operationele technologie markt groeit razendsnel en kan u helpen om bedrijfsprocessen te verbeteren. Daarom willen wij u helpen om de technologie een stap voor te zijn en zo maken wij uw netwerk toekomstbestendig.

0 $

Miljard is de OT markt waarde voor 2029

0 %

Is de groei van 2023 tot 2029