Netwerken voor de Zorg

Wij zorgen ervoor dat u kunt focussen op wat echt belangrijk is: Zorg.

Wij maken het leven van cliënten, patiënten en zorgmedewekers aangenamer

Als zorginstelling is het IT-netwerk vaak niet het eerste waar je aan denkt. Toch biedt een goede basis veel mogelijkheden. Door samen te werken met andere organisaties maken we de nieuwste innovaties mogelijk. Samen kijken we naar wat u nodig heeft en hoe wij uw werk en het leven van patiënten kunnen verbeteren.

Met de juiste solide basis kunnen wij vervolgens voortbouwen met tal van innovatieve zorgtoepassingen zoals slimme domotica en real-time location systems. 

Wij zijn specialist in de zorg. Dit komt doordat wij inmiddels talloze zorgorganisaties als klant hebben. Wij hebben niet alleen bij diverse zorgorganisaties ons netwerk geplaatst, ook ontwikkelen wij diverse technologieën voor de zorg. We ontwikkelen deze producten, zodat zorgverleners minder druk ervaren en zij zich kunnen focussen op wat echt belangrijk is. Zorg.

Ik wil Lumiad een enorm compliment geven voor de manier waarop zij dit complexe vraagstuk uitgevoerd hebben. Het gehele proces heb ik als zeer constructief, oplossingsgericht en betrokken ervaren.

Alarmering in de Zorg

Wij bieden samen met Everys verschillende soorten alarmering die waardevol zijn voor verschillende doeleinden in de zorg. Deze kunnen voor zowel kostenbesparing zorgen en geven zorgverleners de mogelijkheid om meer bezig te zijn met zorgen. 

Plaatsbepaling

In het geval van spoedeisende hulp kunnen artsen direct worden gelokaliseerd en opgeroepen.

Reinigingsalarmering

Met één druk op de knop weet de facilitaire dienst dat een bed gereinigd moet worden.

Patiëntenalarmering

Via monitoren kunt u uw patiënten volgen en ontvangt u een alarmering bij (in)activiteit.

Dwaaldetectie

Met dwaaldetectie waarborgt u de veiligheid van uw patiënten en heeft u direct inzicht in waar zij zich bevinden.

Apparatuurdetectie

Zie in één oogopslag waar de apparatuur zich bevindt. Dit bespaart niet alleen een hoop zoektijd maar voorkomt ook diefstal door de apparatuur te koppelen aan een bepaalde zone.

Tempratuurbewaking

Met geautomatiseerde, real-time temperatuurbewaking blijven bloedvoorraden, weefsels en medicijnen elke seconde van de dag op de juiste temperatuur.

Wij Ontwikkelen Verder

Door ons specialisme in de zorg en nauw contact met klanten begrijpen wij exact wat nodig is in de zorg. Daarom gebruiken wij deze kennis en benodigdheden van klanten om zelf nieuwe innovaties te ontwikkelen. Zo zorgen wij dat u geen overbodig werk doet en de juiste technologieën tot uw beschikking hebt. Daarom ontwikkelen wij diverse domotica. Met deze domotica maken wij het zorgen gemakkelijker, veiliger en efficiënter door technologieën toe te passen.