Werken Bij

Sluit je aan bij de Lumiad familie!

Wij geloven in samen groeien en daarom geven we je de kans om jouw kennis uit te breiden en toe te passen. Een goede match en fijne sfeer in het team is bij ons het nummer één streven

Over Ons

Lumiad is al 25 jaar dé specialist in complete netwerken. In een tijd waarin de meeste organisaties nog helemaal geen WiFi hadden, waren wij met niets anders bezig. Daardoor hebben wij inmiddels een schat aan specialistische kennis en ervaring, waardoor we in staat zijn om u te voorzien in al uw wensen. Als high-end netwerkspecialist en kunnen wij altijd en overal een perfect maatwerk verzorgen. 

 Een feilloos functionerend draadloos netwerk is cruciaal voor het primaire bedrijfsproces. We werken binnen verschillende sectoren en ontwerpen en leveren niet alleen het perfecte netwerk, maar bieden we ook een scala aan sectorspecifieke functionele toepassingen, die we naadloos in het netwerk kunnen integreren. Veel van deze toepassingen hebben we zelf in eigen huis of in nauwe samenwerking met onze partners ontwikkeld. We zitten niet gebonden aan vaste leveranciers, maar denken met u mee om de juiste oplossing te bieden voor uw situatie. 

Nieuwsgierig naar wat je kan verwachten? We leggen je graag de sollicitatie procedure uit!

Het Begin

Solliciteren

Na het ontvangen van jouw sollicitatie kijken wij naar de potentiële match.

Solliciteren

Het Begin

Een Goed Gesprek

Kennismaking

Een klik is bij ons het allerbelangrijkste. Daarom weten wij vaak na een eerste kennismaking al of de match er is!

Kennismaking

Een Goed Gesprek

Tekenen van Contract

Contract

Zijn wij enthousiast? En nog belangrijker, jij ook? Dan bieden we je graag een contract aan! We bekijken jouw wensen, zodat we samen met jou kunnen groeien.

Contract

Tekenen van Contract

Start bij Lumiad

Nieuwe Baan

Na het tekenen van je contract is het tijd voor het begin van jouw baan bij Lumiad!

Nieuwe Baan

Start bij Lumiad

Onze Vacatures

Staan er momenteel geen geschikte vacatures beschikbaar? Aarzel niet om toch contact op te nemen! Jouw vaardigheden zijn misschien precies wat wij nodig hebben, want bij Lumiad staan we altijd open voor nieuwe teamleden. 

Werken bij Lumiad?

Is werken bij Lumiad iets voor jou? Of wil je vrijblijvend kennis maken?

Neem dan hier contact met ons op, we horen graag van je!

people sitting down near table with assorted laptop computers