Enterprise Networks

Een netwerk van A to Z.

Een netwerk dat volledig bij uw behoeftes en bedrijf past, dat is onze service

Wij zijn al sinds Wi-Fi bestaat, bezig met Wi-Fi. Hierdoor zijn we al 25 jaar specialist in het aanleggen van draadloze netwerken. Wij bieden organisaties een veilige netwerkomgeving, goed functionerend Wi-Fi netwerk en eenvoudige toegangsmogelijkheden. 

Heeft u al een netwerk? Geen probleem. We kunnen ook delen in de netwerkketen aanpassen, zodat uw netwerk volledig naar wens functioneert. We maken gebruik van verschillende leveranciers en fabrikanten en hierdoor krijgt u altijd de apparatuur die het best bij u past.  

ICT als fundament voor uw innovaties

Onze core business bestaat uit het aanleggen van netwerken van A tot Z. Wij leveren een complete infrastructuur die gebouwd is om meerdere innovatieve toepassingen te ondersteunen, met als doel om bedrijfsprocessen te optimaliseren en uiteindelijk de kwaliteit van leven te verhogen. Wij zorgen ervoor dat techniek écht ondersteunend is, zoals het oorspronkelijk bedoeld was. ICT als fundament waarop je kan bouwen, groeien, efficiënter worden, innoveren en kijken naar de toekomst. 

Network As A Service & Wi-Fi As A Service

Wij werken met Network as a Service (NaaS) en WiFi as a Service (WaaS). Wij hanteren dit model met als doel om de klant volledig te ontzorgen. Bij de keuze voor het NaaS/WaaS model ligt alle verantwoordelijkheid bij ons om het netwerk operationeel te houden.

Network As A Service

Met onze NaaS beheren wij vanaf een afstand uw volledige netwerk. Op deze manier hoeft u niet om te kijken naar de continuïteit, veiligheid en betrouwbaarheid van uw netwerk en kunt u zich volledig richten op uw werkzaamheden. Ons doel is u volledig ontzorgen.

Wi-Fi As A Service

Hoewel WaaS en NaaS over het algemeen vaak samen gaan, kunt u ook enkel voor WaaS kiezen. In dat geval beheren wij in plaats van uw volledige netwerk alleen de hardware van uw Wi-Fi. Hierbij kunt u denken aan de door ons, of een externe partij geleverde access points, routers en firewalls.

Wat onze klanten zeggen

We werken bij De Hoogstraat Revalidatie in Utrecht al velen jaren naar volle tevredenheid samen met Lumiad, onze partner voor het WiFi netwerk. In 2022 hebben we ons volledige WiFi-netwerk laten vervangen, waarbij we helaas geconfronteerd werden met een probleem met onze telefonie. Dankzij de nauwe samenwerking tussen Lumiad en de leverancier van de accesspoints, Lancom, hebben we uiteindelijk een goede oplossing kunnen vinden. Lumiad heeft hierbij blijk gegeven van betrokkenheid en verantwoordelijkheidsgevoel, wat ons vertrouwen gaf tijdens dit proces. Bovendien zijn ze niet alleen deskundig, maar ook prettig in de omgang, waardoor samenwerken prettig is. Ze komen hun afspraken na en beschikken over een veel vakinhoudelijke kennis. Kortom, Lumiad heeft bewezen een betrouwbare partner te zijn die we van harte aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar WiFi-oplossingen en persoonlijke service.