Expertises​

Met onze expertise maken wij het verschil voor uw organisatie.

Wij zijn uw strategisch partner bij het slimmer en veiliger gebruiken van technologie!

Onze missie is om Nederland vaandeldrager te maken in gelukverreikende levenstechnologie. Dit doen wij door
technologie juist te verankeren in organisaties, zodat deze levens redt, speelruimte creëert voor (nieuwe) innovaties en wezenlijk bijdraagt aan verhoging van de kwaliteit van leven en ons geluk. Veel partijen bieden hun individuele stukje geluk aan. Het grotere, gezamenlijke geheel ontbreekt. Wij maken de (technologische) puzzel compleet en creëren zo echte gelukverreikende levenstechnologie.

Deze missie willen wij bereiken door alle stukjes technologie te verbinden. Daarom groeien wij mee met de innovaties en breiden wij altijd onze expertise uit. Benieuwd naar enkele van onze expertises? Lees dan hier verder!

Netwerken Voor De Zorg

Wij zijn al jaren de netwerk partner voor zorginstellingen. Door deze ervaring hebben wij diepgaande kennis van de netwerken binnen de zorginstelling opgebouwd. Dit stelt ons in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden en uw behoeftes te begrijpen. Wij kijken graag samen naar hoe wij uw netwerk kunnen verbeteren.

Innovatieve Projecten

Innoveren zit in ons bloed. Hiermee maken wij het verschil voor onze klanten. Wij halen het maximale uit bestaande technologische ontwikkelingen en we volgen nieuwe ontwikkelingen op de voet. Onze vindingrijke experts weten welke digitale oplossingen van toegevoegde waarde zijn voor uw organisatie.

Netwerk Security

Cyberdreigingen zijn tegenwoordig aan de orde van de dag. Een veilig netwerk is cruciaal voor uw organisatie. Onze beveiligingsexperts zorgen ervoor dat uw netwerk beschermd is tegen aanvallen, datalekken en andere risico’s. Van firewalls tot geavanceerde detectiesystemen, wij hebben het onder controle.

Operationele Technologie

Operationele technologie (OT) is de ruggengraat van veel industrieën. Denk aan industriële automatisering, slimme fabrieken en energiebeheer. Wij begrijpen de complexiteit van OT en kunnen u helpen bij het implementeren van efficiënte systemen die uw bedrijf naar een hoger niveau tillen.

Wat onze klanten zeggen

Mijn eerste kennismaking met Lumiad was in 2012. Lumiad ondersteunde ons toen der tijd als expertise partij. We hadden problemen met een klant netwerk. De toenmalige Wi-Fi-leverancier kreeg het netwerk niet op orde voor het gebruik van smartphones. Dankzij de expertise van Lumiad is het netwerk geoptimaliseerd voor voice-over-Wi-Fi. Het netwerk werkte vervolgens probleemloos en vormde een samenhangend geheel, waardoor onder andere onze smartphones konden functioneren op het netwerk. Sindsdien hebben wij onze samenwerking met Lumiad voortgezet en is het onze vaste partner op het gebied van Wi-Fi en netwerken. Inmiddels hebben we samen aan tientallen projecten mogen werken. Wij zijn altijd meer dan tevreden met het resultaat, want samenwerken met Lumiad is bijzonder prettig en positief. Lumiad is uniek door haar specialistische kennis, no-nonsense mentaliteit, aandacht voor details, laagdrempelige communicatie, snelheid van handelen en positieve benadering van project- en servicemanagement. Vol vertrouwen doen we telkens opnieuw beroep op de werkzaamheden van Lumiad en we weten dat het goedkomt.