Zorg

draadloos netwerk in de zorgEr zijn tal van oplossingen gebaseerd op draadloos netwerk in de zorg. Locatiebepaling, al dan niet in combinatie met alarmering, biedt een veelheid aan mogelijkheden, waarmee u onder andere kostenbesparing kan realiseren. Een andere grote winst is bijvoorbeeld dat uw zorgverleners meer tijd hebben voor het daadwerkelijk “zorgen”. Lumiad heeft voor bijna alle vragen wel een passende oplossing. Onderstaand treft u slechts een kleine opsomming aan van de vele mogelijkheden – gebaseerd op Wi-Fi – die Lumiad aan zorginstellingen biedt:

 

  • Volg uw patiënten via monitoren en ontvang automatisch een waarschuwing bij (in)activiteit.
  • Lokaliseer – en roep in geval van nood de benodigde artsen en medewerkers direct op – met inzet van een plaatsbepaling systeem met zorgalarmering. Bij bepaalde, ernstige situaties kan dit levensreddend zijn.
  • Implementeer een persoonsalarmsysteem dat tot op de kamer nauwkeurig kan alarmeren en daarnaast veilig en gemakkelijk te installeren is, zonder dat het zorgproces er iets van merkt.
  • Verminder de kans op letsel bij medewerkers met badges die direct de beveiliging alarmeert met de exacte locatie van een personeelslid.
  • Waarborg met dwaaldetectie de veiligheid van zowel uw personeel als van uw patiënten.

 

Draadloos netwerk in de zorg: locatiebepaling en alarmering bij producten en/of apparatuur

zorg2

  • Zorg er door middel van draadloze monitoring voor dat bloed, weefsel, medicijnen en koelkasten 24/7 op een veilige temperatuur blijven met geautomatiseerde, real-time temperatuurbewaking en alarmering.
  • Verkort (kostbare) zoektijd naar apparatuur en automatiseer onderhoud met real-time inzicht in de locatie en status van de apparatuur (vuil/schoon, kapot/bruikbaar, in gebruik/beschikbaar).
  • Voorkom diefstal door apparatuur te koppelen aan bepaalde zones. Zodra de apparatuur deze bepaalde zone verlaat, wordt er een alarm melding afgegeven.

Binnen de zorg biedt Lumiad een diversiteit aan oplossingen; niet alleen voor uw zorgverleners en patiënten, maar ook voor uw bezoekers. Bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden van draadloos netwerk in de zorg? Neem vandaag nog contact op en Lumiad denkt met u mee over een passende – op maat – oplossing voor uw zorginstelling.

Did this raise your interest?

Wilt u meer informatie?

favicon logo lumiad

Lumiad Nieuwsbrief

Meld u zich hier aan voor de twee maandelijkse nieuwsbrief van Lumiad

U bent succesvol aangemeld!